Om oss

Boligalarm test er en nettside for at du skal finne den beste boligalarmen for deg og til en god pris. Boligalarm er viktig for å holde ubudne gjester unna og at du skal føle deg trygg i ditt hjem. Vi vet at boligalarmer fungerer og har derfor samlet informasjon om de beste boligalarmene på vår nettside. Videre vil du gjennom vår anbudstjeneste kunne innhente tilbud fra flere alarmselskaper raskt og enkelt. På denne måten sparer du både tid og penger ved anskaffelse av boligalarm.

Hvordan fungerer tjenesten?

Tjenesten vår er helt gratis å bruke og alle tilbud er helt uforpliktende. Det eneste du må gjøre er å fylle ut skjemaer vårt og velge de alarmselskapene du ønsker å motta tilbud fra. Innen noen virkedager vil du motta en rekke tilbud fra valgte forsikringsselskaper og kan så sammenligne tilbudene. Ved å sammenligne alarmproduktene, vilkårene og prisene vil du kunne finne den beste alarmen for ditt hjem til en svært god pris. Det er helt opp til deg hvilket tilbud du velger, eller om du ønsker å takke nei til alle.

Hvorfor bruke boligalarmtest?

Boligalarmtest er en smart måte å finne boligalarm på som sparer deg for mye tid, samtidig som du får noen av de beste tilbudene på markedet ettersom alarmselskapene konkurrerer om deg som kunde. Før anskaffelse av boligalarm er det alltid lurt å sammenligne flere selskaper for å sikre at man får et alarmsystem som fungerer godt for din bolig, samtidig som at man ikke må betale dyrt.

Vårt mål og fokus

Vårt hovedfokus er privatøkonomi og hvordan hjelpe privatpersoner ta gode valg for sin egen økonomi. Derfor har vi opprettet denne nettsiden med en anbudstjeneste som skal gjøre nettopp dette. Her vil du kunne innhente tilbud fra flere alarmselskaper raskt og enkelt, slik at prosessen ved anskaffelse av boligalarm har en lavere terskel og at du blir fornøyd med valget fordi du sparer penger.

Hvordan skal vi nå dette?

For å sikre at du får de beste produktene til lavest pris har vi laget en anbudstjeneste som gjør det enkelt for deg å innhente tilbud, og som gjør at alarmselskapene må konkurrere om deg som kunde. Ettersom det er høy konkurranse gjør de mye for å strekke seg på pris og kvalitet på deres alarmprodukter, slik at du velger dem. Når du sammenligner tilbudene du har fått vil du raskt finne ut hvilket som er best.

Finn den beste boligalarmen

Ved å få tilbud fra flere alarmselskaper, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Alarmselskaper i Norge

I Norge finnes det en rekke ulike alarmselskaper som tilbyr mange gode boligalarmer. Du har derfor ingen unnskyldning til at du ikke finner en god boligalarm. Boligalarm blir stadig vanligere i Norske hjem for å beskytte eiendeler og familiemedlemmer....

les mer

Slik finner du riktig alarmselskap

Etter at du har kartlagt dine behov kan du ta kontakt med flere alarmselskaper eller benytte deg av anbudstjenester for å sammenligne ulike aktørers tilbud. Gjennom anbudstjenester som Tjenestetorget kan du enkelt få oversikt over boligalarm pris og vilkår...

les mer

Boligalarm med kameraovervåking

Når man skal kjøpe seg boligalarm oppdager man fort at det er mange forskjellige produkter på markedet. Kameraovervåking er bare et av valgene du må ta stilling til. Her får du vite hvorfor kamera gjennom boligalarmen kan være smart. Om du nå er på jakt...

les mer

Tryggere hverdag med boligalarm

Vi leser stadig i nyhetene om ting som skjer rundt omkring i verden og tenker kanskje at det er godt vi bor i Norge. Selv om Norge er ganske trygt så skjer det ting her også, både innbrudd og brann. For å føle seg tryggere i hverdagen bør man ha en...

les mer