Kontakt oss

Har du spørsmål du ikke finner svar på her? Da er du velkommen til å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Om spørsmålet omhandler alarmer eller ulike alarmsystemer vil du få bedre svar ved å ta direkte kontakt med et alarmselskap. Dette er fordi de har høy kompetanse innen de mange alarmproduktene og hvordan de fungerer.

Kontakt

5 + 12 =

Faq

Kan man få boligalarm uten abonnement?
Mange lurer på om det er mulig å få boligalarm uten abonnement, og her er svaret ja. Det du bør vite er at det er fordeler og ulemper med dette, og totalt sett vil de fleste få mest nytte av et alarmsystem med abonnement.
Hva koster en boligalarm?
Boligalarmer varierer mye i pris ettersom det finnes mange ulike løsninger og faktorer som spiller inn. I tillegg tilbyr forskjellige boligalarmselskaper ulike priser. Altså vil det alltid lønne seg å sammenligne flere alarmselskaper for å sikre at du får en god pris. For at du skal få relevante tilbud bør du først finne ut hva slags boligalarm du trenger, og deretter innhente priser fra flere alarmselskaper.

Finn den beste boligalarmen

Ved å få tilbud fra flere alarmselskaper, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!